Posted by: prettybunny | May 7, 2009

Twilight

Twilight, unul dintre cele mai frumoase filme pe care le-am vazut de ceva vreme incoace.

twilight

Bineinteles, ca aceasta impresionanta poveste despre doi tineri indragostiti a fost mai intai o carte, scrisa de Stephenie Meyer. Dar succesul ei a aparut odata cu ecranizarea cartii.  Daca as avea rabdarea necesara as sta sa povestesc fiecare secventa si fiecare replica ce a fost schimbata intre cele doua personaje si impactul pe care acestea le-au avut asupra mea. Este extraordinar faptul ca tot ce e mai captivant la film este puritatea si inocenta ei de care da dovada in comportamentul fata de el. Un film care aparent iti inspira eterna idee despre vampiri (cine sunt, ce fac, ce vor), dar, care de fapt, pune accent pe o poveste de dragoste cum nu s-a mai povestit pana acum.

Director:  Catherine Hardwicke

Writers:   Melissa Rosenberg (screenplay)
               Stephenie Meyer (novel)

Genre:    Drama, Fantasy, Romance, Thriller

Awards:   1 win & 1 nomination

Plot:        A teenage girl risks everything when she falls in love with a vampire.

Web:       http://www.twilightthemovie.com/

Filmul ii are in rolurile principale pe actorii Robert Pattinson in varsta de 22 de ani (Edward Cullen)  si Kristen Stewart, in varsta de numai 19 ani (Bella Swan).

Recent, filmul Twilight a primit nominalizari la patru categorii ale premiilor MTV. Sectiunile sunt: Cea mai buna coloana sonora, Cel mai bun film artistic, Cea mai buna interpretare feminina: Kristen Stewart, Cea mai buna interpretare masculina: Robert Pattinson.

Robert Pattinson, care este renumit si prin faptul ca stie sa cante la fel de frumos precum stie actorie, a declarat ca i-a placut la nebunie coloana sonora a filmului, si ca l-a determinat chiar sa isi reia activitatea muzicala, actorul planuind sa isi reinfiinteze trupa rock.

Filmul s-a bucurat de un asemenea succes ca numai dupa cinci luni de la lansare, au inceput filmarile pentru continuarea seriei – Twilight: New Moon. Bineinteles ca, nu au intarziat sa apara zvonuri cu privire la participarea lui Robert Pattinson in rolul lui Edward Cullen si intr-o a treia productie a seriei Twilight: Eclipse.

Advertisements

Responses

  1. Sper ca o sa cresti si o sa treci peste asta.

    • Este alegerea ta sa iti traiesti viata cum vrei la fel cum este alegerea mea sa cred ceea ce cred. Mersi pt comment…

  2. Un mic sondaj de opinie cu privire la cuplurile in care sunt implicate personajele-vampir din productie la mod azi. Gasiti de la True Blood si Vampire Diaries pana la Twilight.
    Spor la votat!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: