Posted by: prettybunny | July 1, 2009

Eveniment Baneasa Drive in Cinema

Dupa cum am mentionat anterior am fost invitati la acest eveniment unde pe langa inaugurarea cinematografului va avea loc si o premiera a avampremierei lui Ice Age 3. De ce spun asa, pentru ca oficial Ice Age 3 vine in cinematografe de abia maine.

Cu toate ca am intampinat ceva probleme cu masina si nu am reusit sa ajungem la ora stabilita, totusi am mai prins si noi ceva din desfasurarea evenimentului. In primul rand au fost nelipsitele gift bags in care se afla si o jucarie de plus cu un personaj din Ice Age. Apoi a urmat poftirea noastra in cortul special amenajat pentru cocktail party si aperitive. Dupa ce au vorbit si invitatii special si a avut loc si un moment de spectacol cu trupa de baieti de dans a lui Edi Stancu, ni s-a spus sa schimbam postul de radio pe frecventa 95,6 FM si sa ne ajezam in masini.

Organizarea lor a fost super ok. Aveai suficient spatiu si in stanga si in dreapta iar daca vroiai sa pleci o faceai pur si simplu fara sa deranjezi pe nimeni.

Filmul s-a vazut foarte bine, tinand cont ca ajungand foarte tarziu am prins loc aproape pe ultimul “rand” din dreapta, adica destul de departe de ecranul gigant asezat pe spatele cladirii BSC. Mi-a placut foarte mult ideea ca poti sa asculti prin propriul tau radio, deoarece se auzea super bine, puteai sa dai mai incet mai tare si sa schimbi daca nu aveai altceva mai bun de facut. Calitatea imaginii este imaculata, de a dreptul impresionant. Nu stiu cum s-a vazut din zona mai din fata dar mie mi s-a parut foarte clara si bine redata. Fun a fost ca inainte sa pleci spre masina s-au intins pe 2 mese pungi de popcorn, nachos si sucuri, iar ca sa nu fie nici o scapare, au defilat printre masini baieti imbracati in smoking sa te intrebe daca ai popcorn si daca nu aveai iti dadeau ei. In conluzie a fost un eveniment reusit, unul de nota zece as putea adauga. Un eveniment care a reusit cu stil si bun simt sa ne prezinte aceasta noua modalitate de distractie in timpul liber, situata chiar aici, in Bucuresti.

P.S. Bonus ni s-a oferit o invitatie la Disco Night Shopping Party (in cadrul lui BSC si Carrefour Feeria), care va avea loc pe 3 iulie intre orele 18.00 si 2.00. Main purpose: super reduceri, promotii si discounturi speciale intr-o atmosfera cu muzica buna, cocktailuri gratuite si concursuri cu premii.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: