Posted by: prettybunny | August 18, 2009

E greu sa fii celebru.

Am gasit urmatorul articolul despre Robert Pattison pe site-ul http://www.myidol.ro/ :

“Robert Pattinson, indragitul actor din seria Twilight, a declarat recent ca a ajuns intr-un punct in care nu mai suporta aproape deloc celebritatea.

“Tot ce imi doresc uneori seara inainte de a adormi este sa fiu la fel de necunoscut ca inainte de a juca in Twilight”, spune Robert. El le-a cerut fanilor, in special admiratoarelor, s apastreze distanta, dupa ce a suferit un usor accident, fiind lovit de o masina in timp ce incerca sa se ascunda de un grup de fane insistente. Acestea insa nu au dat curs invitatiei sale. “Parca as vorbi la pereti”, spune tanarul actor.

Robert Pattinson crede ca vinovat de invazia fanilor in viata sa privata este in special internetul, care ii tine la curent pe acestia cu orice amanunt legat de intamplarile sale de zi cu zi…”

Mie, personal, mi se pare foarte adevarat ceea ce sustine el si nu sunt deloc de acord ca asta este pretul pe care trebuie sa il platesti pentru a fi celebru. Indiferent cat de mult am ajunge sa admiram o personalitate asta nu ne da dreptul sa ii facem viata un cosmar. Nu sunt de acord nici cu paparazzi care te vaneaza in cele mai intime momente ale vietii tale. Ca sa fie pe placul tuturora ar trebuie sa existe doar acele interviuri prestabilite de firma de PR care te promoveaza si publicitatea pe care ti-o faci atunci cand participii la evenimente mondene si astfel am avea suficiente informatii adevarate, provenind direct de la sursa, si nici ei nu s-ar mai simti hartuiti si nevoiti sa se ascunda sau sa fie insotiti de bodyguards. Ba chiar as merge pana a face legi care sa delimiteze ce inseamna stire si ce inseamna hartuire. Dovada sunt cele cateva cazuri care au dat in judecata ziarele respective si au castigat impotriva lor.

Dar, pentru ca nu traim nici pe departe intr-o lume perfecta, probabil ca nimeni nu va face nici un demers pentru a remedia in vreun fel aceasta situatie, mai ales atat timp cat o sa existe expresia “merge si asa” o sa mearga si asa.

P.S. In apararea mea, am vizitat acest site pentru ca este al unui prieten de al meu si nu pot decat sa admir munca realizata de o cunostinta…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: