Posted by: prettybunny | January 2, 2012

Dragonul de Apa

Anul Dragonului de Apa incepe la 23 ianuarie 2012 si se termina la 9 februarie 2013.

Daca anul Iepurelui (3 februarie 2011 – 22 ianuarie 2012) este un an linistit, al preocuparilor casnice si artistice, al atitudinii pasnice si diplomate, anul Dragonului este un an al actiunilor energice si curajoase, al proiectelor de mare amploare.

Dragon chinezesc simbolizeaza o mare si binevoitoare putere.Dragonul este o creatura straveche ,maiestuoasa si inteligenta , iar anii guvernati de el sunt considerati a fi norocosi mai ales pentru noi afaceri , casatorii sau copii.Anii Dragonului tind sa deschida noi oportunitati economice atat indivizilor cat si lumii ca intreg.

La fel ca si ceilalti dragoni, Dragonul de apa se remarca prin inovatie si indrazneala, insa este , in particular, extrem de sensibil la nevoile oamenilor si are predispozitia de a darui perspective asociate cu progresul si reusitele diplomatice , precum si o marita constientizare legata de latura sociala si mediul inconjurator.Intrucat Dragonul de apa ne insufla o dispozitie senina si relaxata , el actioneaza cu intelepciune si inteligenta si, spre deosebire de semenii lui , favorizeaza indepartarea de egoism in beneficiul interesului comun.
Dragonul de apa este un negociator subtil si , desi este adeptul pacii, stie cum sa aplice forta , cu maiestrie, atunci cand este cazul.In acelasi timp, el uita uneori sa construiasca o fundatie solida pentru planurile sale ambitioase si poate insista asupra unor idei si si proiecte neinsemnate , dand nastere astfel unor calamitati la fel de marete ca si el.

In anul Dragonului se initiaza proiecte si actiuni spectaculoase, indraznete, uneori excentrice sau implicand riscuri insuficient cantarite. Se iau decizii rapide, uneori suprinzatoare, cu efecte greu de anticipat, dar cu sanse mari de reusita. Anul Dragonului este un an al curajului, al inspiratiei de moment.

In general, anul Dragonului 2012-2013 este un an bun in plan personal. Este o perioada favorabila pentru casatorii si pentru a face copii, dar exista tendinta de a cheltui excesiv cu ocazia acestor evenimente.

In afaceri, anul Dragonului marcheaza o schimbare importanta fata de stagnarea din anul Iepurelui. Anul Dragonului este favorabil dezvoltarii afacerilor si inceperii unor afaceri sau proiecte noi.

Va exista tendinta de implicare in proiecte ambitioase, grandioase. Este un an al realizarilor spectaculoase, dar si al esecurilor rasunatoare.

In anul Dragonului se pot obtine castiguri mari, dar uneori cu investitii la fel de mari si/sau cu riscuri pe masura. Pentru reusita in afaceri sunt importante relatiile si aliantele, dar rolul cel mai important este al liderului vizionar.

In plan politic, anul Dragonului 2012-2013 aduce accentuarea luptei pentru putere si polarizarea spectrului politic. Deviza anului este “scopul scuza mijloacele”. Se apeleaza fara scrupule la manipulare, mita etc. si vom asista la riposte dure.

In anul Dragonului 2012-2013 veti avea parte de schimbari bruste si de rasturnari de situatie si nu veti avea timp sa va ganditi pe indelete. Daca sunteti pregatit cu obiective clare si chiar cu o schita de strategie, veti putea profita de oportunitatile neasteptate, luand decizii rapide.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: