About

…me

majoritatea timpului il petrec meditand asupra a ceea ce s-a intamplat; sunt genul de om care acorda mult prea multa atentie lucrurilor deja intamplate astfel incat ajung sa miss out on things… Pot spune ca sunt mai multe dezavantaje decat avantaje in a fi o asfel de persoana ; singurul avantaj personal este acela ca dupa o vreme reusesti in mod intuitiv sa iti dai seama ce vrei de la un anumit lucru si nu mai stai prea mult pe ganduri, dar in ceea ce priveste statutul tau social, comunicarea si relationarea interpersonala, nu prea ai de castigat. 

in timpul liber imi place sa ma plimb si nu neaparat prin parcuri ci pur si simplu sa ma plimb, in fiecare zi sa vad altceva, sa aud altceva, sa-mi imaginez ca timpul nu trece degeaba ci cu un folos anume, poate in a imi lumina mie existenta.

totusi cel mai mult timp, atunci cand am si materialul in cauza, mi-l petrec jucandu-ma la playstation… am jocuri preferate, cum ar fi seria final fantasy, devil may cry si soul calibur si am si jocuri de umplutura pana apar serii noi la cele care imi plac sau pana descopar altele care sa ma incante.

sunt un fan infocat al emisiunilor despre vedete, imi place sa aflu cum isi petrec timpul liber sau ce au mai facut anumite vedete. cel mai mult le admir pe Angelina Jolie si pe Jenifer Aniston, nu pentru ca l-au in comun pe Brad Pitt ci pentru felul in care isi conduc viata.

mi se mai spune si imdb pentru ca sunt in stare sa recunos un film dupa cateva secunde de la inceputul acestuia sau din orice parte al lui care imi cade in fata ochilor…asta si pentru ca imi plac filmele… nu orice film, doar cele care intrunesc niste elemente care sa-mi atraga atentia suficient de mult cat sa ma faca sa imi doresc sa ma duc sa vad acel film… poate sa fie povestea, actorul principal sau secundar, un trailer foarte bine realizat, etc.

dar cel si cel mai mult imi place sa iubesc… si de aici incepe cea mai frumoasa parte a vietii mele.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: